PALVELUT JA HINNASTO

Miksi valita Snowroad Studios?

Saat ammattimaista maanläheistä palvelua liukuhihnatuotannon sijaan. Snowroadilla ei oleteta asiakkaan tietävän ja osaavan kaikkea studiotyöskentelystä ennestään,
vaan opastetaan tarvittaessa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. 

Mennessäsi valokuvaamoon ottamaan kuvaa itsestäsi, oletat valokuvaajan kysyvän minkälaisen kuvan haluat ja ohjeistavan miten sinun tulee olla kuvassa,
jotta kuvasta tulisi mahdollisimman hyvä. Et halua valokuvaajan menevän siitä mistä aita on matalin. Haluat räätälöityä, ihmisläheistä ja ammattimaista valokuvauspalvelua,
jossa toiveesi otetaan huomioon.

Sama pätee studiotyöskentelyyn. On studiotyöntekijän tehtävä saada asiakkaalle hyvä fiilis ja luoda puitteet parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Snowroadilla tiedostetaan mihin kannattaa panostaa ja käyttää aikaa, jotta saat rahoillesi parasta mahdollista vastinetta.

ÄÄNITYS

Äänitysvaiheessa taltioidaan parhaat mahdolliset otot laadusta tinkimättä käyttäen sopivia mikrofoneja ja mikitystekniikoita. Saundi lähtee kuitenkin soittajasta sekä soittimesta ja signaaliketju meneekin tärkeysjärjestyksessä seuraavasti:

Snowroad Studiosilla tämä tiedostetaan ja panostetaan asioihin, joilla on oikeasti merkitystä. Tarkasti ja tiukasti soitetut otot takaavat laadukkaan lopputuloksen. Kun aikaa käytetään tarkkaan äänittämiseen, ei jälkikäsittelyvaiheissa tarvitse piilotella soittovirheitä, vaan raidat voidaan esitellä kuulijalle parhaassa mahdollisessa valossa.

Miksaus

Kuulija on tottunut kuulemaan musiikin nykyajan standardien mukaisesti. Kuuletko suosikkilevyilläsi soittovirheitä, lepsua soitantaa tai outoja häiriöääniä? Et. 

Tästä syystä miksausta edeltää järkevästi tehty editointi.

Hyvin äänitetyt ja editoidut raidat miksataan keskenään toimivaksi ja tunteita herättäväksi kokonaisuudeksi. Eri instrumenttien keskinäisen balanssin lisäksi on tärkeää, että kappaleet tuntuvat eläviltä staattisuuden sijaan. Lisäksi varmistetaan kappaleiden toimivuus eri kuunteluolosuhteissa.

MASTEROINTI

Masterointi on viimeinen silaus. Siinä hienosäädetään sekä yksittäisten kappaleiden että useiden kappaleiden välisiä äänen väri- ja voimakkuuseroja sekä saatetaan äänenvoimakkuus nykystandardien mukaiselle kaupalliselle tasolle uhraamatta energiaa ja fiilistä.

Saat valmiit tiedostot kappaleistasi digitaalista julkaisua varten:
24bit wav, 16bit wav sekä mp3. Lisäksi teettäessäsi fyysisiä levyjä, teemme painofirmaan lähetettävän Image-tiedoston.

Hinnasto

Suuremmissa projekteissa ota yhteyttä, niin sovitaan tarkemmin yksityiskohdista ja hinnasta.

Useamman kappaleen äänittäminen, miksaaminen ja masterointi on suhteessa halvempaa:
Työvaiheet sisältävät aina samat starttivaiheet (esim. äänitysvaiheessa soittimien viritys, saundien haku ja mikitykset).
Näin ollen yksittäisen kappaleen hinta laskee useampaa biisiä tuotettaessa.

Halutessasi voidaan suorittaa pelkkä äänitys, jonka jälkeen voit toteuttaa miksauksen / masteroinnin haluamallasi taholla.
Vastaavasti voidaan myös miksata / masteroida valmiiksi äänitettyä materiaalia.


Olipa musiikkityylisi ja kokemustasosi mikä tahansa, älä epäröi ottaa yhteyttä!

usein kysyttyä

Mitä jos olen sooloartisti ja kappaleissani on laulun lisäksi suurimmaksi osaksi vain yksi instrumentti, vaikuttaako se hintaan?

Hinta on pienempi, kun äänitettävää on vähemmän kuin koko bändin projektissa. Ole yhteydessä, niin voidaan sopia yksityiskohdista tarkemmin.

Onnistuuko kokotuotanto hoitaa niin, että rummut ja laulut äänitetään studiolla ja asiakas äänittää kielisoittimet itse? Miten se vaikuttaa hintaan?

Onnistuu ja vaikuttaa hintaan. Parhaan lopputuloksen takaamiseksi suosittelemme kuitenkin kaikkien äänitysten tekemistä studiolla. Ole yhteydessä, niin voidaan sopia yksityiskohdista tarkemmin.

Onnistuuko kaikkien instrumenttien äänitys yhtä aikaa ns. “studiolivenä”? Onko se halvempaa?

Studiolive -tyyppinen äänitys onnistuu. Hintaan tällä ei ole vaikutusta, sillä siinä on omat aikaavievät puolensa. Studiolivenä äänittäessä kappaleet tulee olla erinomaisesti hallussa ja yhteissoitto treenattu mahdollisimman hyväksi. Etenkin mikäli musiikkityylisi on rock- / metalliosastoa, on suositeltavaa soittaa instrumentit erikseen tiukemman ja laadukkaamman lopputuloksen saavuttamiseksi. Yksitellen äänittäessä pystytään keskittymään jokaiseen instrumenttiin paljon tarkemmin.

Onnistuuko äänittää laulua omaksi huviksi esimerkiksi valmiin taustan päälle? Samalla saisi kivan kokemuksen ja muiston äänitteen muodossa. Aiempaa studiokokemusta ei ole.

Onnistuu tottakai. Kun sinulla on tausta, siihen voidaan äänittää päälle. Valmiita taustoja ei studiolla ole valmiina. Taustoja voi etsiä esimerkiksi Youtubesta tai karaokelevyiltä. On hyvä kuitenkin muistaa, ettei valmiita taustoja saa julkaista omissa nimissä, tällöin äänite tulee vain yksityiseen käyttöön. Esimerkiksi monilla polttari- ja synttäriporukoille on tehty vastaavia äänityksiä.

Saako studiolta lahjakortteja?

Kyllä saa. Ole yhteydessä, niin voidaan sopia yksityiskohdista tarkemmin.

Kuinka maksaminen tapahtuu?

Palvelut laskutetaan sähköpostitse sovitusti.