Palvelut

prog-1
Moni miettii: “oishan se mahtava päästä bändin kanssa tekemään kerranki kunnon studiossa hommia, vaan demotellaan nyt eka autotallissa.” Kaunis ajatus, ja hyvät demot ovat bändin tärkein markkinavaltti. Fakta kuitenkin on, että 2010-luvulla soundi määrittelee menestyksen, ja naapurin Veikan Garageband-tuotantopalvelut saattavat pahimmassa tapauksessa tappaa bändin saundin & vahvuudet, ja rampauttaa tulevan menestyksen.

JP Pulkkinen & Snowroad Studios on päättänyt vastata UG-skenen hätähuutoon ja tarjota ratkaisun, jolla levytys- / äänitysessio saadaan hoidettua ammattitaidolla – hinnasta huolehtimatta.

Oli musiikkityylisi & kokemustasosi mikä tahansa, älä epäröi ottaa yhteyttä!

 

Hinnoitteluperusteet

Snowroadin projektihinnat lasketaan aina etukäteen tapauskohtaisesti kahdesta syystä:

1)      Artisti ei kohtaa ”ikäviä yllätyksiä” hinnassa, mikäli projekti venähtää kohtuuden rajoissa. (Mikäli näyttää siltä että projekti venyy kohtuuttomasti, se otetaan hyvissä ajoin puheeksi asiakkaan kanssa ja katsotaan yhdessä mitä tehdään.)

2)      Jokaiselle artistille, soitto- tai tulotasosta riippumatta, saadaan mahdollisuuksien mukaan laskettua toimiva paketti.

Seuraavaksi kuitenkin viitekehystä hinnoitteluun:

 

prog-2

 

Hinnasto & kuvaus palveluista

Äänitys: 25€ / h (+alv)

Studiotunti pitää sisällään kaiken mitä äänen nauhalle saattamiseen tarvitaan.
Soiton tallentamisesta soundihakuun, studiotunti sisältää yleisesti kaikki kappaleen tuottamiseen tarvittavat toimenpiteet.

 

Miksaus 25€ / h (+alv)

Miksaaja käy kappaleet läpi raita raidalta, tahti tahdilta ja optimoi äänimaailman ja balanssin esim. kaikujen, EQ-käyrien,
säröjen & kompression osalta. Tämä työ on äänimiehen omaa hommaa, eikä bändin tarvitse olla läsnä.

 

Masterointi 30€(+alv) / biisi

Masteroinnin tarkoituksena on saattaa raita optimaaliseen levykuuntelumuotoon. Masteroinnissa raitojen (kappaleiden) äänimaailmaa
yhtenäistetään ja tasapainoitetaan, sekä saatetaan äänenvoimakkuus nykystandardien mukaiselle kaupalliselle tasolle.

 

Studiovuokra 80€ / 8h (+alv)

Studiovuokra kattaa tilan ja sen pääasiallisen kaluston käytön. Tilaa voi käyttää treenitarkoitukseen, omiin nauhoitusprojekteihin
tai vaikka päheäksi musiikkivideon ympäristöksi. Omiin nauhotuksiin on mahdollista käyttää omaa konetta.
HUOM! Focusriten audio interface kytkeytyy firewire-liitännällä (ks. Laitteet).
Pienimuotoinen perehdytys laitteisiin ja ohjelmiin on halutessa myös mahdollista.

 

Bändien grafiikka, promomateriaali, kuvaus & web-markkinointi

Snowroad Studios tekee pitkäjänteistä yhteistyötä oululaisen mainostoimosto Tuliworksin kanssa, joka on erikoistunut alakulttuurin & musiikkiskenen tarpeisiin. Logot, levynkannet, koti- & FaBosivut, promokuvat jne. onnistuvat artistiystävälliseen hintaan, Snowroadin arvomaailmaa jakaen.

Lisätietoja Snowroadilta, tai suoraa Tuliworksilta: www.tuliworks.fi

 

Lahjakortti

Snowroad tarjoaa palveluitaan myös lahjakortin muodossa. Esimerkiksi vanhemmat tai opistot voivat palkita ansioitunutta muusikkoa / bändiä tuotantolahjakortilla, joka kattaa kaikki projektista syntyvät kulut. Lahjakorttien hinnat lasketaan kaikkien projektien tavoin tapauskohtaisesti etukäteen.

 

Pro Tips & muuta olennaista:

a)      Vaiheet voidaan myös eritellä. Halutessasi voidaan suorittaa pelkkä äänitys, jonka jälkeen voit toteuttaa miksausksen / masteroinnin haluamallasi taholla. Vastaavasti voidaan myös miksata / masteroida valmiiksi äänitettyä materiaalia.

b)      Useamman biisin nauhottaminen on suhteessa halvempaa: nauhotuksiin kuuluvat aina samat starttivaiheet (kuuntelut, saundien haku, mikitykset jne.) Näinollen yksittäisen kappaleen hinta laskee merkittävästi useampaa biisiä tuotettaessa.